Sökruta för person och innehåll - fliken Användarfält

Modulen används i Social Collaboration och ger möjlighet till sökning både på person och innehåll via samma sökruta.

Synliga användarfält i sökträffar

Anger de användarfält som ska synas i sökträffar för personer. Om rutan "Använd en egen uppsättning användarfält" är urbockad kommer endast Namn att visas.

Klicka på plusknappen för att lägga till användarfält. Välj bland de användarfält som definierats på webbplatsen. Sortera fälten med hjälp av pilarna.

Klicka på minusknappen för att ta bort ett användarfält.

Denna modul kräver licensen Social Collaboration.