Skärmdump på Inställningar för Teckenstorlek

Använd text för att byta formatmallsstorlek

Text

Skriv namn på länken. Standardinställningen är Normalstorlek.

Formatmall

Ange formatmall för länken som byter teckenstorlek.

Använd en bild för att byta formatmallsstorlek

Bild

Vill man ha en bild istället för textlänk så väljer man bilden här. Klicka på Bläddra och välj den bild som ska användas.

Hjälptext

En alternativtext som visas när muspekaren förs över länken

Storleksändring

Här väljer man vilken teckenstorlek man vill ha. Ska man visa en sida med Normalstorlek väljer man 100%, och för sidan med Stor stil kan man exemeplvis välja 300%.

OBS! För att formatmallarna skall öka i storlek krävs det att man har klickat i alternativet Omskalbar på formatmallarna!