Skärmdump på fliken Allmänt

Typ av länk

Här väljer man vilken typ av länk man vill ha, om man vill ha en textlänk, bildlänk eller en kombination av dessa.

Inställningar

Länktext

Om man har valt länktypen Text/Text och Bild/Bild och Text så fyller man här i vad som skall stå i textlänken. Standardtexten är "Skriv ut". Detta går dock att skriva över.

Formatmall

Om man har valt länktypen Text/Text och Bild/Bild och Text så väljer man här vilken formatmall som länken skall visas med.

Välj bild

Om man har valt länktypen Bild/Text och Bild/Bild och text så väljer man den bild man vill använda genom att klicka på Bläddra-knappen.

Hjälptext

Hjälptexten visas när man för muspekaren över ikonen/länken. Standard är "Utskriftsversion"