Modulen Gruppinställningar används på gruppsidor för att visa vilken typ av grupp det är. För gruppadministratörer visas också en meny med alternativ för att ändra inställningar för gruppen.

Gruppadministratörer kan ändra gruppens typ.
OBS! Behörighetsinställningarna på en gruppsida gäller före grupptypen. En gruppsida tillhörande en sluten grupp som sätts som publik kan ses av samtliga besökare. Enstaka användare som läggs till och kopplas till en roll på sidan ser innehållet utan vara medlem i gruppen.
Gruppadministratörer kan ändra gruppens status.
Gruppadministratörer kan via detta alternativ ändra gruppens inställningar

Exempel på utseende för gruppinställningsfönstret
Licens! Denna modul kräver licensen Social Collaboration.
Sidan uppdaterad:
Nästa generations publiceringsverktyg är här!