Fliken Social Collaboration

Social Collaboration består av ett antal moduler, sidor och inställningar som tillsammans samverkar för att skapa ett socialt nätverk. Under denna flik så finns centrala inställningar som används i dessa moduler och sidor.

För att kunna använda Social Collaboration så måste först funktionen aktiveras på webbplatsen. Detta är också en förutsättning för att kunna starta inställningsguiden.

Fliken Social Collaboration

Vi rekommenderar alla att köra inställningsguiden för Social Collaboration när funktionen ska börja användas.

För att nå hela fliken krävs det att man har behörigheten "Egenskaper för webbplats" samt  licens för Social Collaboration.