Koppla ihop befintliga översatta sidor

Om man redan har översatt ett antal sidor och vill att dessa ska visas med språkväljaren så får man gå in på sidorna och ange det kortnamn som originalsidan har.

Gör så här:

1. Gå till originalsidan (tex svenska)

2. Välj Egenskaper på sidan och under Kortnamn ser du sidans kortnamn.

Kortnamn

3. Gå till den sida du vill koppla ihop med denna sida (exempelvis en engelsk sida) och fyll i samma kortnamn. Klicka på Egenskaper och välj knappen Ändra kortnamn.

Ange nytt kortnamn

OBS! Språket på sidan måste vara på ett annat språk, annars går det inte att ange samma namn.

Då ändras kortnamnet till samma namn som originalsidan men lägger till en språkändelse (i detta fall _en).

Nytt kortnamn