Onlinehjälpen

Personliga inställningar

Modulen Personliga inställningar visar namnet och en miniatyr av profilbilden för den inloggade användaren. ​Namnet och bilden är länkade till användarens profilsida. Till höger om namnet finns ett kugghjul som öppnar en meny där personliga inställningar kan göras.

Personliga inställningar

Allmänt

Här kan man ställa in hur lång tid det ska ta innan saker ska markeras som lästa. Till exempel när en medlem kommer till en grupp med nya inlägg, hur lång tid ska det ta innan den anses vara läst.​

Notifieringar

Här får användaren möjlighet att bestämma vilka notifieringar som också ska skickas via e-post.

Notifieringar via e-post

Profil

Här kan användaren ändra information om sig själv, kopplat till användarfält.

Logga ut

Här visas som standard alternativet logga ut. Om man önskar att dölja valet "logga ut" görs den inställningen på modulen i redigeringsläget.

Inställningsguiden placerar denna modul på profilsidan men den kan med fördel flyttas till sidhuvudet på webbplatsen för att på så sätt bli åtkomlig på alla sidor. Denna modul ersätter den äldre modulen Inloggningsstatus som också visar namnet på den inloggade användaren.

Denna modul kräver licensen Social Collaboration.

Sidan uppdaterad:

Nästa generations publiceringsverktyg är här!

se-sto-ste-sv5-2
216.73.217.134