Aktivitetsflöde

Modulen Aktivitetsflöde används för att visa inlägg, kommentarer och gilla-markeringar för en grupp eller användare.

Modulen placerad på en gruppsida​

Placeras modulen på en gruppsida (eller i en gruppmall som sedan används på en gruppsida) så visas gruppens aktivitetsflöde med inlägg skrivna av medlemmar i gruppen. Användare som har tillgång till gruppsidan har då möjlighet att kommentera, gilla och dela inlägg i flödet.

Modulen placerad på en profilsida

Om modulen placeras på en vanlig sida så visas aktivitetsflödet för den inloggade användaren. Här kan alla besökare kommentera, gilla och dela inlägg.

Dela inlägg

När ett inlägg delas, så hamnar det nya inlägget i ditt personliga aktivitetsflödet och i ditt sammansatta aktivitetsflödet. Dessutom så hamnar inlägget i det sammansatta aktivitetsflödet för alla användare som har lagt dig som kontakt.

Observera att detsamma inte gäller de kontakter som du själv lagt till!

OBS! Av behörighetsskäl så är det inte möjligt att dela inlägg från slutna grupper.

Licens! Denna modul kräver licensen Social Collaboration.