Sökpaket 1.9

Sökpaket 1.9 innehåller för närvarande följande funktionalitet:

Sökpaket 2 är under utveckling.

Om du har Sökpaket 1 har du möjlighet att ställa in en massa saker gällande ordstammar, sökfält osv i modulen Sök facetterad om du har gjort dessa inställningar i sökindexet och vet vad de olika fälten heter.

Har du sökpaket 1.9 kan du själv göra dessa inställningar i SiteVision.

Detta paket går inte att beställa idag, det har utgått. Vi hänvisar till SiteVision Search Enterprise.

Denna sida publicerades: 2018-03-05