Tipsa en kompis - Utseende

Här ställer du in de formatmallar som ska användas i modulen.

Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar

Etiketter

Här ställer du in formatmall för de etiketter som finns i formuläret (namn, e-postadress, hälsning)

Texter

Här ställer du in formatmall för de texter som visas som meddelanden, exempelvis meddelandet som visas efter ett tips.

Inmatning

Här ställer du in vilken formatmall som ska användas när användaren matar in information.

Felmeddelanden

Här ställer du in formatmall för felmeddelanden om man exempelvis skrivit fel i e-postadressen.