Taggmoln - Avancerat

Avancerat

Mallar

Under Avancerat finns en egen mall där du själv kan styra utseendet på listningen om du kan hantera skriptspråk.

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Modulen går igenom sökindexet för att generera taggmolnet. Den är inställd på att göra detta var 30:e minut (av prestandaskäl). Detta går dock att ändra via en systemproperty (vi rekommenderar dock inte kortare period än 30 minuter).

Ytterligare information för utvecklare (endast på engelska)

Koden i de egna mallarna för denna modul använder SiteVisions publika API
Tillgängliga element i den egna mallen

Denna sida publicerades: 2017-02-28