Bokning - E-post

Här kan du välja att skicka notifieringar med e-post till de som berörs av bokningen. Exempelvis om receptionen har hand om bokningar av konferensrum så bör det gå ett e-post till receptionen.

Genom att klicka på länken Lägg till adress kan du lägga till nya e-postadresser. Standardinställningen är att det alltid skickas en bekräftelse med e-post till den användare som gjorde bokningen.

E-post

Notifieringar kan även göras på resurs och kategorinivå, på så sätt kan du se till att notifieringar enbart skickas iväg om vissa resurser/kategorier bokas. Detta ställer du in genom att dubbelklicka på aktuell resurs eller kategori, under fliken Bokningar.

Denna sida publicerades: 2017-01-17