Rullgardinsmeny

Rullgardinsmeny med knapp

Utan knapp

Rullgardinsmeny utan knapp

Med rullgardinsmenyn kan du peka ut en hel mapp eller en sida med undersidor som visas som en lista. När besökaren väljer ett alternativ i listan (och eventuellt klickar på knappen) så kommer de till den sidan.

Mappar visas inte i rullgardinsmenyn.

Om rullgardinsmenyn innehåller länkar som är inställda att öppnas i nytt fönster så kan de endast öppnas i nytt fönster om besökaren har javascript aktiverat. Om javascript inte är aktiverat så kommer länken att öppnas i samma fönster.

Denna sida publicerades: 2016-02-14