Dagens namn

Modulen Dagens namn visar vem som har namnsdag idag. Beroende på sidans språkinställning kan modulen visa svenska ("Namnsdag") eller norska namnsdagar ("Navnedag").

Exempel:

Exempelbild dagens namn

Utseende

De inställningar du kan göra i modulen är för formatmall och så kan du ange hur dagar utan namn ska visas.

inställningar för dagens namn

Formatmall för text

Du kan välja vilken formatmall som ska användas för att visa datumet. Formatmallarna du kan välja mellan är de som skapats för webbplatsen.

Övrigt

Visa ingenting de dagar då namn saknas

Vissa dagar finns det ingen som har namnsdag. Till exempel har ingen namnsdag den 29:e februari. När namn saknas kommer ett bindesstreck (-) att visas. Kryssar du däremot i denna ruta så kommer ingenting att visas.

Denna sida publicerades: 2016-03-22