Kobling banen

Like nedenfor verktøylinjen, vil du se kobling banen, en undermenyen du bruker til å navigere nettstedet i redigeringsmodus. Ikoner og link tekster viser forskjellige ting.

Länkstig

Ikonene viser en meny med sub sider som er under gjeldende side. Ved hjelp av kobling banen du kan navigere til andre sider i strukturen.

Ikonmeny för länkstig

Titler, navn, viser en registreringen hvor du er i strukturen, og fungerer også som en snarvei å navigere tilbake til forrige side i strukturen.