Lägg till modul i redigeringsytan

För att lägga till en modul i redigeringsytan, markera platsen för placering i innehållsträdet eller redigeringsytan och välj en modul i verktygsfältet. Om man markerat en innehållsyta infogas den nya modulen längst ner i innehållsytan, om man markerat en modul infogas den nya modulen direkt under den markerade modulen.

Text och bild finns som snabbval och övriga moduler finns i modulväljaren till höger. Vilka moduler som är valbara styrs av behörighet.

Moduler att välja

1. Snabbikon för textmodul

2. Snabbikon för bildmodul

3. Modulväljaren, klicka för att få upp en meny

Modulväljare
När en modul är tillagd öppnas ett inställningsfönster för den valda modulen. Undantaget från detta är textmodulen där man skriver direkt i redigeringsytan.

OBS! Ordningen i innehållsträdet är avgörande för i vilken ordning modulerna visas.

Tips! För att ställa in större mellanrum mellan modulerna, högerklicka på modulen i innehållsrutan och välj Egenskaper -> Marginaler. Ställ in avstånd eller marginaler för mellanrum upptill, nertill, till vänster och till höger.