Allmäntfliken i bildspel

Bildspel

Mapp

Här pekar man ut den mapp som skall ligga till grund för bildspelet. Klicka på Bläddra och peka ut den aktuella mappen.

Om mappen innehåller mappar så kommer den att visa små tumnaglar av varje mapp, där första bilden, mappens namn samt antal bilder visas.

Om mappen inte innehåller några andra mappar så visas bildspelet på en gång.

Flera mappar

Flera mappar

En mapp

En mapp

Tidsinställning (sek)

Här ställer man in hur många sekunder som det skall dröja mellan bildbyte i bildspelet.

Starta bildspel automatiskt

Denna ställer man in om man vill att bildspelet skall startas automatiskt.

Formatmallar

Rubrik

Här ställer man in formatmall för rubriker (namn på bildmapp)

Texter

Här ställer man in formatmall för övriga texter.

Sidnumrering

Här ställer man in formatmall för sidnumrering samt länken Starta/Stanna bildspel.