Bildspel

Med modulen bildspel kan man peka ut en mapp med bilder som visas i ett bildspel. Antingen kan bildspelet starta automatiskt, via en länk "Starta bildspel" eller annars klickar man på numreringen under bilden.

En mapp - ett bildspel

Har man många bildspel som man vill visa så kan man peka ut en mapp som innehåller flera mappar. Då visas en tumnagel med den första bilden i mappen samt hur många bilder mappen innehåller. När man sedan klickar på en tumnagel så får man samma vy som den övre bilden.

En mapp med flera undermappar - tumnaglar

För att du ska kunna använda denna modul krävs licens för Bildspel.