Här ställer man in de anpassningsmöjligheter som besökaren skall få tillgång till:
Skärmdump på fliken Inställningar

Textstorlek

Väljer man detta alternativ kan besökaren välja att visa textstorleken som liten, normal eller stor.

• Liten textstorlek: 80%
  • Normal textstorlek: 100%
  • Stor textstorlek: 120%

OBS! Detta gäller endast formatmallar som tillhör Formatmallsgrupp Text. (För att ställa in detta, gå till webbplatsen ->Egenskaper ->Utseende ->Formatmallar ->Egenskaper för BODY eller respektive formatmall -> Fliken Avancerat).

OBS! För detta krävs att man kryssat i rutan "Omskalbar" på formatmallen BODY (om man använder relativa mått) eller annars att rutan "Omskalbar" är ikryssad för alla formatmallar. (Detta gör man på webbplatsen ->Egenskaper ->Utseende ->Formatmallar ->Egenskaper för BODY eller respektive formatmall).

Radavstånd

Väljer man detta alternativ kan besökaren välja att visa radavsåndet som normalt eller stort.

OBS! För detta krävs att man kryssat i rutan "Omskalbar" på formatmallen BODY (om man använder relativa mått) eller annars att rutan "Omskalbar" är i kryssad för alla formatmallar. (Detta gör man på webbplatsen ->Egenskaper ->Utseende ->Formatmallar ->Egenskaper för BODY eller respektive formatmall).

Teckensnitt

Väljer man detta alternativ kan besökaren välja att visa teckensnittet som normal (det teckensnitt som används på webbplatsen), Georgia eller Times.

Kontrast

Väljer man detta alternativ kan besökaren välja att visa kontrasten som normal eller hög.

OBS! För detta krävs att man satt upp kontrastfärger (detta gör man på webbplatsen ->Egenskaper ->Utseende ->Webbplatsförger ->Aktivera högkontrastfärg)