Förhandsgranskning

Här ställer man in om man vill visa en förhandsgranska-ruta där de val man gör visas innan man klickar ok. Formatmallsinställningar och bakgrund kan man ställa in så att den matchar den egna webbplatsen.
Skärmdump på exempel av Anpassa webbplatsen
Skärmdump på fliken Förhandsgranskning

Förhandsgranskning

Visa förhandsgranskaruta

Denna ruta kryssar man i om förhandsgranska skall visas.

Formatmall rubrik

Här ställer man in den formatmall som man vill använda för att förhandsgranska rubrik.

Formatmall brödtext

Här ställer man in den formatmall som man vill använda för att förhandsgranska brödtext.

Bakgrundsfärg textspalt

Här ställer man in den bakgrundsfärg som önskas på textspalten.