Under fliken Allmänt kan du ställa in utseendet på kalendern:

Skärmdump på fliken Allmänt

Inställningar

Här ställer du in hur man kalendern ska se ut.

Visa länk till inaktuella månader

Länk till redan passerade månader visas under kalendern
Inaktuella månader

Visa veckonummer

Veckonummer visas till vänster om kalendern
Veckonummer

Visa veckoslut

Lördag och söndag visas som dagar i kalendern.
Veckolsut

Veckan startar med

Här väljer du vilken veckodag som kalendern ska börja med, måndag eller söndag.

Initial tidsperiod

Här väljer du vilken tidsperiod som ska visas när besökaren inte gjort några val i kalendern. Har webbplatsen få evenemang väljer du kanske att ange antal dagar och har man väldigt många evenemang väljer du resten av dagen.

• Resten av månaden - visar resten av månaden. Tänk på att om det är i slutet på en månad så visas kanske inga evenemang eftersom denna inställning enbart visar månadens kommande evenemang.
  • Resten av veckan  - visar resten av veckan.
  • Resten av dagen - visar resten av dagen.
  • Ange antal dagar - visar antal dagar framöver. Kanske smidigaste valet eftersom den hanterar skarvar över månader/veckor/dagar

Tabellbeskrivningstext

Här väljer du om tabellbeskrivningstext ska användas eller inte.