Infoga egen kod i webbplatsens CSS-fil

Om du är utvecklare och t ex har gjort en egen modul/portlet eller har gjort någon form av specialscript så kan det finnas tillfällen då du behöver kunna infoga egen CSS-kod. Då har du två val: Denna sida behandlar alternativ 2.
Fördelen med alternativ 2 är att det är ett enkelt sätt att skriva CSS-kod och se till att det finns på alla webbplatsens sidor. Nackdelen är att webbplatsens CSS-fil blir större, så om du egentligen bara behöver din CSS-kod på en eller ett par sidor så är det bättre att använda alternativ 1.

Behörighet! Denna funktion kräver att man har behörigheten "Hantera funktioner för utvecklare".

Under Övriga inställningar på fliken Avancerade inställningar för Webbplatsinställningar hittar du knappen Egna tillägg till CSS-fil. Här har du möjlighet att infoga din kod före respektive efter den kod SiteVisions genererar.
Notera! Om du infogar din kod före och SiteVision definierar en klass med samma namn så kommer SiteVisions definition gälla. Detsamma gäller tvärtom, dvs definierar du en klass efter och den redan finns definierad av SiteVision så kommer din definition gälla.