Fliken Utseende

Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar

Etiketter

Om man vill ändra formatmallen på användarnamn och lösenord.

Texter

Om man vill ändra formatmall på texten som anger att du är inloggad samt Logga ut-länk.

Inmatning

Om man vill ändra formatmallen för inmatningsfälten och Logga in-Knappen

Felmeddelanden

Om man vill förändra formatmallen för felmeddelanden (ej de felmeddelanden som visas i eget fönster).

Visa standardutseende

Om man vill visa vårt vanliga utseende på inloggningsmodulen. Kryssar man ut denna blir inloggningsrutan stylad med en grå toning.

Stylad inloggning exempel

Stylad inloggning