Skärmdump på fliken Utseende

Formulär

Etiketter

Här bestämmer man formatmall för de etiketter (Namn, E-post, Hemsida, Plats, Meddelande) som finns.

Inmatning

Här bestämmer man formatmall för inmatningsfälten.

Felmeddelanden

Här bestämmer man formatmall för eventuella felmeddelanden.

Inlägg

Namn

Här väljer man formatmall för att visa namnet.

Datum

Här väljer man formatmall för att visa datumet på inlägget.

texter

Här väljer man formatmall för att visa namnet på personen som skrivit i gästboken.

Plats

Här väljer man formatmall för att visa den plats man angett i formuläret.

Färger

Kantfärg

Här väljer man om man vill ha en kantfärg runt inläggen.

Huvud

Här ställer man in färgen på inläggets huvud, där det står namn och datum.

Innehåll

Här ställer man in färgen på innehållet, själva meddelandet.

Fot

Här ställer man in färgen på inläggets fot, där det visas namn och ikoner för e-post och hemsida.