Fliken Inställningar

Under fliken Inställningar går det att göra följande inställningar:

Skärmdump på fliken Inställningar

Göm ämnessammanfattningsträd

Kryssar du i denna ruta visas inte ämnessammanfattningen i forum (som visas som en punktlista innan inläggen) när hela tråden visas.

Skärmdump på Ämnessammanfattningsträd

Använd ämnesbeskrivning

Kryssa i dnna ruta om du vill fylla i en beskrivning när du skapar ämnet.

Ange beskrivning när man skapar ämne
Ämnesbeskrivningen visas i listan med titeln:
Inlägg med beskrivning

Tillåt inloggade användare att ändra namn

Om du är inloggad när du lägger till ett inlägg så hämtas namn automatiskt.

Namn som ej går att ändra

För att få ändra detta namn (om så önskas) måste du kryssa i detta val Tillåt inloggade användare att ändra namn. Rutan för namn och e-postadress blir då möjlig att ändra:

Ändra namn och e-post

Tillåt endast inloggade användare att skapa ämnen

Denna ruta kryssar man i om endast inloggade ska få skapa ämnen. Länken "Lägg till ämne" saknas då för anonyma besökare.

Anonyma besökare får läsa i forumet men vill de göra ett inlägg så måste de vara inloggade. Anonyma besökare kan dock svara på inlägg.

Tillåt endast inloggade användare att svara i ämnen

Denna ruta kryssar du i om endast inloggade ska få svar i ämnen. Länken "Svara" saknas då för anonyma besökare.

Visa inlägg i omvänd ordning

Kryssa i denna ruta om du vill att det senaste inlägget ska visas längst ned.

Tillåt inte svar

Om du inte vill tillåta svar på inlägg så kryssa för detta alternativ.

Visa ej mailadress

Om du inte vill att mailadressen ska visas väljer du detta alternativ.

Ändra namn