Fliken Utseende

Under fliken Utseende kan du ställa in formatmallar och färger.

Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar

Formatmallar på rubrik

Här ställer du in formatmall för namnet på forumet.

Formatmallar på underrubrik

Här ställer du in formatmall för rubrik på inlägg samt etiketter i formuläret (Användarinformation och Nytt inlägg).

Formatmallar på text

Här ställer du in formatmall för texten på inläggen.

Formatmallar på undertext

Här ställer du in formatmall för undertexter som datum för foruminlägg, vem som skrivit inlägg/svar, länkar för svar och ämneslista samt antal svar.

Färger och formatmallar Forum

Färger

Bakgrund på rubrik

Här ställer du in färger för namnet på forumet.

Bakgrund på underrubrik

Här ställer du in färger för rubrik på inlägg samt etiketter i formuläret (Användarinformation och Nytt inlägg).

Bakgrund inlägg

Här ställer du in färger för texten på inläggen.

Bakgrund på undertext

Här ställer du in färger för undertexter som datum för foruminlägg, vem som skrivit inlägg/svar, länkar för svar och ämneslista samt antal svar.