Prenumerera

Prenumeration

Visa modulen även vid underliggande prenumerationer

Kryssas i om man vill visa formuläret även vid underliggande prenumerationer. Detta förutsätter att Inkludera alla underliggande sidor är ikryssad på sidan med den aktiva prenumerationen.

Det är viktigt att tänka på att när denna ruta är ikryssad så prenumererar man på samtliga sidor som inkluderas av den aktiva prenumerationen.

OBS! Gäller om man lägger modulen i mallen - annars kan modulen bara visas på en sida.

Prenumerationstyp

Text för att prenumerera

Här väljer man vad som ska stå i anmälningsformuläret för att prenumerera. Standardinställningen är Prenumerera.

Text för att avprenumerera

Här väljer man vad som ska stå i anmälningsformuläret för att avprenumerera. Standardinställningen är Avsluta prenumeration.

Formatmall

Här ställer man in den formatmall som anmälningsformuläret till prenumeration använder sig av.

Knapp

Här väljer man om man vill ha en bild eller text på knappen.

Standardknapp

Väljer man standardknapp får knappen texten som står i fältet Knapptext. Standardtexten är OK. Sedan väljer man formatmall för texten.

Bildknapp

Väljer man bildknapp så får man bläddra fram en bild ur bildarkivet som används som knapp. Välj bild och fyll i bildbeskrivning. Standardtexten för bildbeskrivningen är Prenumerera.