Fliken Formatmallar i PDF-utskrift

Här bestämmer du för varje formatmall på webbsidan (dvs för brödtext, rubriker, länkar, tabellrubriker osv) vad detta ska motsvara för formatmall i PDF-utskriften.

Skärmdump på fliken Formatmallar

Typsnitt

Välj vilket typsnitt som utskriften ska skrivas ut med. Exempelvis lämpar sig typsnittet Verdana för webben men text med Times New Roman blir lättare att läsa i utskrift.

Storlek

Storlek på utskriften.

Färg

Välj färg på texten i utskriften. De färger som finns i listan är de färger som är uppsatta som webbplatsfärger på webbplatsen.