Fliken E-post i Bokning

Här kan du välja att skicka notifieringar med e-post till de som berörs av bokningen. Exempelvis om receptionen har hand om bokningar av konferensrum så bör det gå ett e-post till receptionen.

Genom att klicka på plusknappen kan du lägga till nya e-postadresser. Standardinställningen är att det alltid skickas en bekräftelse med e-post till den användare som gjorde bokningen.

Skärmdump på fliken E-post
Notifieringar kan även göras på resurs och kategorinivå, på så sätt kan man se till att notifieringar enbart skickas iväg om vissa resurser/kategorier bokas. Detta ställer man in genom att dubbelklicka på aktuell resurs eller kategori, under fliken E-post.