Fliken Övrigt i Bokning

Skärmdump på fliken Övrigt

Datum

Benämning av datum

För att ändra benämningen på datum som syns högst upp i bokningen.

Uppdatera automatiskt när datum väljs

Kryssa i rutan för automatisk uppdatering efter att ett datum valts. Om rutan inte kryssas i visas knappen Visa för uppdatering.

Minsta bokningsbara intervall

Intervall

Anger det minsta tidsintervall som är möjligt att boka. Om intervallen sätts till 15 minuter blir det fyra klickbara rutor på en timme. Sätts den på 30 minuters intervall blir det två klickbara rutor på en timme osv.

15 minuters intervall, fyra klickbara rutor på en timme

15 minuters intervall, fyra klickbara rutor på en timme

30 minuters intervall, två klickbara rutor på en timme

30 minuters intervall, två klickbara rutor på en timme