Inställningar, A-Ö lista

Här ställer man in hur A-Ö listan ska se ut.

Skärmdump på fliken Inställningar för modulen A-Ö lista

Visa träffar direkt

Visa träffar för bokstaven A

Kryssa i denna om du vill se resultat av A-Ö-listan på en gång utan att du har klickat på en bokstav. A-Ö-listan kommer då att lista alla objekt på A.

Resultat av visar A

Utseende

• Formatmall bokstav - formatmall för alla bokstäver A-Ö
  • Formatmall vald bokstav - formatmall för den bokstav som besökaren har valt att klicka på.
  • Formatmall sökträff - formatmall för den lista som visas med sidor/filer som börjar på en viss bokstav.

Träffmarkering

Bakgrundsträff varannan träff

Här ställer man in varannanradsfärgning för listan. Välj färg i listan över webbplatsfärger.

Varannaradsfärgning

Visa träffnumrering

Kryssa i denna om listan ska vara numrerad.

Träffnumrering

Visa ikon till vänster om varje träff

Kryssa i denna om listan ska visa en dokumentikon till vänster om varje träff.

ikon

Felmeddelanden

Visa felmeddelanden

Här väljer man om man vill visa felmeddelanden. Standardmeddelandet är "Kunde inte hitta några sidor som startar med bokstaven...".

Om man själv vill styra sitt felmeddelandet så ställer man in detta under fliken Avancerat.