Länkad modul

En länkad modul används för att visa innehållet av en modul på ett annat ställe inom webbplatsen. Om man exempelvis skapat en tabell med kontaktinformation på en kontaktsida och även vill visa denna tabell på personalsidan kan man nyttja Länkad modul. Istället för att kopiera modulen så pekar man på originalmodulen med hjälp av länkad modul. På detta sätt behöver man bara uppdatera informationen på ett ställe.

Vill man göra förändringar måste man gå till den sida där den "riktiga" modulen finns.

Skärmdump på inställningar för Länkad modul