Webbanmälan

Webbanmälan innebär att man kan anmäla sig till en kurs eller likande på webbplatsen. Man bygger upp anmälan som ett vanligt formulär som deltagaren får fylla i. Det finns möjlighet att begränsa antalet deltagare och aktuell tidsperiod (sista anmälningsdag).

Användaren fyller i webbanmälan på webben och skickar in den via e-post. Beroende på hur man har gjort inställningarna kan deltagaren se de övriga deltagarna. Administratören kan alltid se vilka som är anmälda genom att klicka på Visa deltagare.

Skärmdump Webbanmälan exempel

Alla som har tillgång till att redigera webbsidan med en webbanmälan kommer även att ha tillgång till anmälningarna. Se därför till att ställa in rätt behörighet på webbsidan.

Det går endast att ha en Webbanmälan-modul per sida. Läggar man in flera kan oönskade beteenden uppkomma.

För att du ska kunna använda denna modul krävs licens för Webbanmälan.