Förhandsgranskning

Att förhandsgranska en sida innan du publicerar den kan vara bra om du är osäker på hur den kommer se ut för besökaren. I förhandsgranskningsläget kan du även testa eventuella länkar på sidan innan publicering.

Så här gör du

Gå till den sida du vill förhandsgranska. Klicka på ikonen Visa i verktygslisten och välj Förhandsgranskning.

Visa - Förhandsgranska

När du förhandsgranskar en sida visas en blå informationslist i övre kanten av redigerings­ytan. Klicka på Avbryt längst till höger i listen för att gå tillbaka till redigeringsläget.

informationslisten, Avbryt

Du kan även återgå till redigeringsläget genom att välja alternativet Förhandsgranskning under ikonen Visa för att avmarkera funktionen.