Aktivitetsflöde

Aktivitetsflöde för användare

Varje användare kan ha två aktivitetsflöden som fungerar på olika sätt.

Personligt aktivitetsflöde

Det personliga aktivitetsflödet innehåller dina egna inlägg. Vanligtvis så är det detta aktivitetsflöde som är synligt på profilsidor. Om en annan användare besöker din profilsida så kommer detta aktivitetsflöde att visas.

Sammansatt aktivitetsflöde

Det sammansatta aktivitetsflödet är ofta det som du möts av på webbplatsens startsida. Aktivitetsflödet är personligt och varje användare har sitt eget sammansatta flöde. Det visar alla dina egna inlägg, inlägg från grupper där du är medlem och inlägg från dina kontakter.

Aktivitetsflöde för grupp

Varje grupp har ett aktivitetsflöde som innehåller inlägg som skrivs i gruppen. Aktivitetsflödet visas på gruppens sida.

Aktivitetsflöde för etikett

Varje etikett har också ett aktivitetsflöde som innehåller alla inlägg och kommentarer (utom från slutna grupper) som "taggats" med etiketten. Om du klickar på en etikett i ett inlägg eller kommentar så visas etikettens aktivitetsflöde.