Modulen Alla gruppmedlemmar används för att visa alla medlemmar i en grupp.

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Här går det att ändra till en annan målsida för just den här modulen. Inställningen ersätter den centrala inställningen. Målsidor som går att ställa in i modulen Alla gruppmedlemmar är:
Egen profilsida för att visa information om personer
Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.
Egen sida för sökresultat med personer
Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.
Denna modul kräver licensen Social Collaboration.
Sidan uppdaterad:
Nästa generations publiceringsverktyg är här!