Modulen Alla kontakter används för att visa alla som är kontakter med en användare.

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Här går det att ändra till en annan målsida för just den här modulen. Inställningen ersätter den centrala inställningen. Målsidan som går att ställa in är för den profilsida där information om användare visas.
Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.
Denna modul kräver licensen Social Collaboration.
Sidan uppdaterad:
Nästa generations publiceringsverktyg är här!