Fliken Tipsformulär

Skärmdump på fliken Tipsformulär

Extra inmatningsfält

Hälsning från tipsaren till mottagaren

Här kan man välja om formuläret ska ha med ett fält för en hälsning till sin kompis.

Tipsarens e-postadress

Här kan man välja om formuläret ska innehålla ett fält för sin egen e-postadress.

Knapp för att skicka tips

Standardknapp

Här ställer man in text och formatmall för skicka-knappen. Standardtexten är "Skicka tips".

Bildknapp

Här pekar man ut en bild som man kan använda som knapp genom att klicka på Bläddra. Bildbeskrivningen blir en alt-text på knappen.

Övrigt

Markera alla obligatoriska fält med en asterisk

Om man vill visa användaren vilka fält som är obligatoriska att fylla i kryssar man för denna ruta.

Bredd för inmatningsfält

Här kan man välja hur brett inmatningsfältet ska vara.