Fliken Utseende

Här ställer man in de formatmallar som används i modulen.
Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar

Etiketter

Här ställer man in formatmall för de etiketter som finns i formuläret (namn, e-postadress, hälsning)

Texter

Här ställer man in formatmall för de texter som visas som meddelanden, exempelvis meddelandet som visas efter ett tips.

Inmatning

Här ställer man in vilken formatmall som ska användas när användaren matar in information.

Felmeddelanden

Här ställer man in formatmall för felmeddelanden om man exempelvis skrivit fel i e-postadressen.