You tube

Video

Här klistrar man in idnummer eller hela adressen till YouTube klippet.

Storlek

Här anger man i vilken storlek som klippet skall visas. Ange både bredd och höjd.

Mediaspelare

Visa videoinformation

Kryssa i denna ruta om man vill visa videoinformation - dvs vad filmklippet heter och namnet på användaren som laddat upp det.

Med videoinformationFörstora bilden

Visa knapp för fullskärmsläge

Kryssa i denna ruta om det ska finnas en ikon för att växla till fullskärmsläge.
Ikon för fullskärmFörstora bilden

Tillåt visning av liknande filmer

Kryssa i denna ruta om man vill visa förslag på liknande filmer efter att filmklippet är slut.
Visa liknande filmer

Starta uppspelning automatiskt

Kryssa i denna ruta om filmklippet ska börja spelas upp automatiskt.

Övrigt

Kryssar man i Visa i redigeringsläge så visas YouTube-kontrollerna också i redigeringsläget.

Utan att ha kryssat i "Visa i redigeringsläge"

Utan att ha kryssat i "Visa i redigeringsläge"

Kryssat i "Visa i redigeringsläge"

Kryssat i "Visa i redigeringsläge"