Inställningar i Twittermodulen

Twitterinställningar

Twitterfråga

Här fyller man i de ord eller fraser man vill använda som grund i en sökning. Man kan kombinera flera söktermer.

Exempel på en sökterm skulle kunna vara #sitevision OR #örebro krävs det att antingen hashtaggen #sitevision eller hashtaggen #örebro förekommer i tweeten. Vill man att båda måste förekomma i tweeten skriver man #sitevision #örebro.

Fler tips på vilka operatorer man kan använda för att komponera sökfrågor hittar ni på Twitters utvecklar-site (https://dev.twitter.com/docs/using-search Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.), skrolla ner till rubriken "Query Operators".

Maximalt antal inlägg

Här ställer man in hur många inlägg som maximalt skall visas. Finns det bara två inlägg som är markerade med #sitevision så visas enbart dessa.

Twitter visar endast sökningar de senast 8 dagarna.

Utseende

Formatmall användarnamn

Här ställer man in formatmallen för användarnamnet (se bild nedan)

Formatmall inlägg

Här ställer man in formatmallen för inlägget (se bild nedan)

Formatmall tidpunkt

Här ställer man in formatmallen för tidpunkten (se bild nedan)

Använd Buddy-ikoner

Här ställer man in om man vill visa foto.

Formatmallsinställningar