Avancerat

Avancerat i twittermodulen

Twitter-applikation (OAuth)

Här ställer du in de uppgifter du fått när du registrerat en applikation hos Twitter med hjälp av ditt Twitterkonto.

Twitter använder sedan Twitter API version 1.1 en "rate limit" för alla förfrågningar/anrop.

Sökningar har en rate limit (per applikation) på 180 per "rate limit window" som är 15 minuter. Denna modul cachar därför alla svar i en minut för att gränsen inte skall överskridas.

Antalet sekunder för cachningen går att förändra via en system property. Nedan visas ett exempel på hur det skall se ut i system.properties om du vill använda 20 sekunders cachning:

sitevision.twittersearch.cachetime.seconds=20

System propertyn kan sättas direkt via Skript-konsollen för börja gälla direkt, men bör även läggas till i system.properties (så att cachningen inte återgår till standardvärdet 60 efter en omstart). Notera att cashningen är "lokal", dvs om du har flera SiteVision-noder i ditt kluster bör system propertyn sättas på varje nod.

Mall

Under Avancerat finns mallar där man själv kan styra utseendet på listningen om man kan hantera skriptspråk.

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Ytterligare information för utvecklare (endast på engelska)

Koden i de egna mallarna för denna modul använder SiteVisions publika API
Tillgängliga element i den egna mallen