Startsida

Skärmdump på fliken Start sida

Utgångspunkt

Här väljer man vart man vill visa webbkartan ifrån.

• Ingen, utgå från aktuell - Vill man enbart visa webbkartan utifrån den sida webbkartan finns på så väljer man detta alternativ.
  • Använd fast startsida - Vill man visa hela webbplatsen pekar man ut startsidan här.
  • Hämta startsida från metadata - Vill man styra vad som visas i webbkartan med metadata väljer man metadatafält här. Det går bara att välja metadatafält av typen Länk.

Startsida

Visa startsida

Här väljer man om man vill visa startsidan i webbkartan eller inte. Om man väljer att visa startsidan visas namnet på startsidan högst upp i webbkartan (i detta fall Testwebb):

Med alternativet "Visa startsida"

Använd eget namn på startsida

Här kan man fylla i ett eget namn på startsidan. Förutsätter att man kryssat i "Visa startsida".
Med eget namn på startsidan