Skärmdump på fliken Inställningar för Webbkarta

Omfång

Visa antal nivåer

Här väljer man hur många nivåer man vill visa i  webbkartan. Standard är tre.

Visa även sidor som är dolda i menyer

Kryssa i denna ruta om man vill att webbkartan även ska visa sidor som är dolda i menyn.

Visa även mappar

Kryssa i denna ruta om man vill att webbkartan ska visa mappar. Mapparna kommer inte att bli länkade.

Avstånd runt länkar

Här ställer man in avstånd runt länkar. Detta är standardinställningarna.

Uppåt/nedåt

Justerar hur mycket utrymme som visas uppåt/nedåt runt länken.

Till höger/till vänster

Justerar hur mycket utrymme som visas till höger/vänster runt länken. I stort sett är det bara justeringen vänster som är intressant.

Avstånd till vänster om länkar

Ökat avstånd vänster till 1em

Nivåstreck

Indrag för vertikala streck

Storleken på indraget innan de vertikala strecken kommer. Standard är 3 em.
Standarindrag för vertikala streck

Ökat indrag för vertikala streck till 4em

Minskar man denna till exempelvis 1 em blir det mycket mindre mellanrum innan det vertikala strecket kommer:
Mindre indrag för vertikala streck

Minksat indrag för vertikala streck till 1em

Längd horionstella streck

Här avgör man längden på det horisontella strecket.
Bredd horionstella streck

Ökat längden på horiosontella streck till 3em

Höjdledsjustering mot länk

Här justerar man hur länken visas uppåt/nedåt i förhållandet till nivåstrecket.

OBS! Förändringarna på denna inställning visas inte i Internet Explorer.

Färg

Färgen på nivåstrecken. Hämtar som standard inställningen från Egenskaper på webbpplats -> Utseende -> Färgmappning- > Kantlinjer i formulär. Det går att välja valfri färg i dropplistan.