Användarfält

Information om användare exponeras via användarfält i de sociala modulerna. Under "Ändra vilka användarfält som ska vara synliga som standard i sociala moduler" skapas och ändras användarfält.

Användarfält kan både kopplas till befintliga attribut i katalogtjänsten eller enbart lagras i SiteVision. Klicka på plusknappen bredvid "Användarfält" för att lägga till ett nytt användarfält.

Centrala inställningar för användarfält

Stor vy och Liten vy

Av valda användarfält skapas en stor och en liten vy. Beroende på utrymme används dessa som standard i olika sociala moduler som presenterar användarfält. I varje enskild modul kan även egna inställningar göras för vilka användarfält som ska presenteras.

För att kunna ändra centrala inställningar för Social Collaboration så krävs behörigheten "Hantera egenskaper för webbplats".

Denna funktion kräver licensen Social Collaboration.