Roller

När nya grupper skapas så kommer de roller som valts här att användas för att ge gruppmedlemmar och gruppadministratörer behörigheter i gruppen. Inställningen gäller enbart för nya grupper, om man vill ändra vilken roll som används i en befintlig grupp så måste detta ske genom behörighetsfliken på gruppsidan.

För att kunna ändra centrala inställningar för Social Collaboration så krävs behörigheten "Hantera egenskaper för webbplats".

Denna funktion kräver licens för Social Collaboration.