Aktivitetsflöde

Ett aktivitetsflöde är en typ av tidslinje där inlägg presenteras. Vad du kan se beror på var aktivitetflödet ligger och hur det är inställt. Det finns tre typer av aktivitetsflöden; Aktivitetsflöde för användare, Aktivitetsflöde för grupp och Aktivitetsflöde för etikett.

Modulerna som används för att visa ett aktivitetsflöde är Aktivitetsflöde och Aktivitetsflöde för etikett.

Aktivitetsflöde för användare

Varje användare kan ha två aktivitetsflöden som fungerar på olika sätt.

Personligt aktivitetsflöde

Det personliga aktivitetsflödet innehåller dina egna inlägg. Vanligtvis kan du se det här aktivitetsflödet på din och dina kontakters profilsidor.

Sammansatt aktivitetsflöde

Det sammansatta aktivitetsflödet hittar du ofta på startsidan. Aktivitetsflödet är personligt och varje användare har sitt eget sammansatta flöde. I det sammansatta aktivitetsflödet kan du se dina egna inlägg, inlägg från grupper där du är medlem och inlägg från dina kontakter.

Aktivitetsflöde för grupp

Varje grupp har ett aktivitetsflöde som innehåller inlägg som skrivs i gruppen. Aktivitetsflödet visas på gruppens sida.

Läs mer om grupper i Social Collaboration.

Aktivitetsflöde för etikett

Varje etikett har ett aktivitetsflöde som innehåller alla inlägg och kommentarer (utom från slutna grupper) som "taggats" med etiketten. Om du klickar på en etikett i ett inlägg eller kommentar så visas etikettens aktivitetsflöde. En etikett markeras med en hashtagg (#) framför ordet.

Läs mer om etiketter i Social Collaboration.

De här modulerna kräver licens för SiteVision intranät.