Filhantering Social Collaboration

Alla grupper har ett filarkiv där kan gruppmedlemmar ladda upp, dela och hantera filer. De senast uppdaterade filerna visas på gruppsidan och alla filer går att via länken "Visa alla filer (X)".

I rutan "Sök alla filer" kan du söka bland alla filer i gruppen. Sökningen görs både i filernas namn och innehåll.

Alla bifogade filer i kommentarer läggas till i gruppens filarkiv.

Filhantering i grupp

Visa filarkiv

Klicka på länken "Visa filarkiv" för att se en översikt över de filer som finns uppladdade till gruppen. Filtrera på filnamn i rutan längst upp till höger.

Fillistan är sorterad så att den senast uppladdade filen ligger överst och går att sortera om via kolumnrubrikerna. Filerna kan grupperas i mappar och även flyttas mellan olika mappar inom den egna gruppen.

Visa alla filer

Detaljerad filinformation

Genom att klicka på namnet på en fil visas mer detaljerad information. Här är det också möjligt att redigera den specifika filen.

Detaljerad filinformation

För att fliken "Förhandsgranska" ska dyka upp behöver servern uppfylla våra systemkrav för förhandsgranskning.

Söka bland filer

Filer som ligger i grupper är sökbara i sökfunktionen - givetvis med bibehållen behörighetskontroll. Filer som laddas upp till slutna grupper visas endast när gruppmedlemmar i den specifika gruppen gör en sökning.

Moduler som används för att arbeta med filer:

De här modulerna kräver licens för SiteVision intranät.