Fildelning - Utseende

Med modulen Fildelning kan du peka ut en mapp i filarkivet som publicerar ut alla filer som läggs till i den mappen. Med modulen kan de som har behörighet ladda upp filer direkt på sidan och ta bort filer, utan att gå in i redigeringsläget.

Under Utseende hittar du inställningar för vilka formatmallar som ska användas för att presentera mappar och filer.

Inställnignar i modulen Fildelning

Formatmallar

De formatmallar du kan välja mellan gäller för hela webbplatsen och inställningarna görs på webbplatsen.

Mappar

Formatmall för mappar

Välj en formatmall i dropplistan som ska användas för att visa mappar i fildelningsmodulen på sidan.

Filer

Formatmall för filer

Välj en formatmall i dropplistan som ska användas för att visa filer i fildelningsmodulen på sidan.