Utskriftsversion - Allmänt

Skärmdump på fliken Inställningar

Typ av länk

Här väljer du vilken typ av länk du vill ha. Följande alternativ finns:

• Text och bild
    • Bild och text
    • Text
    • Bild
    Bild och text

Bild och text

Text och bild

Text och bild

Text

Länktext

Om du har valt text i länktypen så fyller du här i vad som ska stå. Standardtexten är "Skriv ut". Detta går dock att skriva över.

Hjälptext

Hjälptexten visas när du för muspekaren över ikonen/länken. Standard är "Utskriftsversion"

Bild

Använd bild

Här väljer du den bild som du vill visa som ikon för utskriftsversionen. Klicka på bildikonen för att bläddra fram rätt bild i bildarkivet.

Fönster

Öppna utskriften i ett nytt fönster

Denna väljer du om du vill att utskriften ska öppnas i ett nytt fönster.

Använd egen storlek

Det går också att ställa in att utskriften ska öppnas med en viss fönsterstorlek (bredd och höjd) men då kommer inte sidan att uppfylla tillgänglighetsriktlinjerna.